06 - 25 561 463
+

Teambuilding BBQ

Teambuilding BBQ

 

Koken met collega’s als personeelsuitje of teambuilding? Door samen te koken en het ongedwongen samenzijn kunnen relaties binnen de afdeling verbeteren.

Nieuwe inzichten
Door diverse reflecterende en competitieve acties uit te voeren tijdens de big green egg workshop krijgen wij mensen in beweging. Het samen koken, grillen ,roken en bakken is een effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen. Op een verrassende manier worden talenten in het team zichtbaar.

Je eigen bedrijf proeven
Je eigen bedrijf proeven? Dat kan. Op een smaakvolle manier leren jullie elkaar beter kennen aan de hand van elkaars talenten. Tijdens deze dag gaat jullie team optimaal gebruik maken van alle zintuigen waardoor horen, proeven, ruiken en voelen een bijzondere belevenis worden. In een open en ontspannen sfeer ga je aan de slag met leuke opdrachten en doe je kennis en inspiratie op die direct toepasbaar zijn in de praktijk. De nadruk van de workshop ligt op het plezier met het koken van de big green egg met elkaar.

Netwerkdagen en teamuitjes
Omdat er tijdens het samen koken automatisch een verbinding ontstaat tussen de deelnemers, is het programma zeer geschikt voor netwerkdagen en teamuitjes. Daarnaast is het koken met de big green egg ook in te zetten als onderdeel van een training gericht op leiderschap, samenwerking en communicatie.

 

Mogelijkheden teambuilding BBQ

Informeer naar de mogelijkheden voor een teambuilding bbq voor uw werknemers.

 

Naam *

Woonplaats *

Telefoon *

Email *

Onderwerp *

Bericht *

1
4
5
Bedrijfsuitje Big Green Egg workshop

Master Catering & BBQ

Exclusieve Catering en BBQ met uitsluitend topkwaliteit biologische producten, gecombineerd met uitmuntende service Voor al uw feesten, partijen en evenementen

Vrijblijvend informatie aanvragen