06 - 25 561 463
+

Kok aan Huis met Big Green Egg BBQ

Big Green Egg BBQ met kok aan huis

Met een volledig verzorgde BBQ door een professionele kok beleeft u bij aan huis een unieke barbecue-ervaring. Topkok Marcel van Zwam is dé vakspecialist voor particuliere catering en hooggewaardeerde barbecues. Wij werken altijd met verse en biologische producten van de beste kwaliteit. Zodoende bent u er zeker van dat de verzorgde BBQ bij u thuis een succes wordt.

 

Geslaagde BBQ organiseren

Wilt u thuis uw gasten trakteren op een heerlijke BBQ maar heeft u niet de tijd of de kennis om zelf een geslaagde barbecue te organiseren? Dan is Master Catering & Barbecue u graag van dienst. U regelt bij u thuis, op uw werk of elders de ruimte en dan komen wij bij u een vooraf besproken BBQ verzorgen.

Barbecue afgestemd op uw wensen

De kok die bij u aan huis komt barbecueën stemt de BBQ volledig af op de wensen van u als klant. Houdt u van een uitgebreid diner? Of is een tapasmenu of walking dinner wellicht meer geschikt voor de gelegenheid? U vraagt, wij grillen! Ook als u halal-gerechten, een vegetarische BBQ of een combinatie van vlees en vis wilt hebben is dat natuurlijk geen probleem voor onze chef.

 

Volledig verzorgde BBQ

De barbecue kunt u naar wens uitbreiden met onder andere:

  • Kristal- en serviesgoed: zodat u niet met een berg afwas blijft zitten.
  • Een enthousiaste DJ: na het eten kunnen de voetjes van de vloer!
  • Bedienend personeel: u hoeft niet de hele avond te zorgen en kunt samen met uw gasten genieten.
  • Complete toiletvoorziening: erg handig bij grote groepen.

Wellicht vindt u het ook leuk om zelf mee te koken? Dan is een BBQ workshop ideaal. De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte voor een kok aan huis en beleef een ervaring om nooit meer te vergeten. De barbecue met kok kunt u reserveren vanaf 4 personen.