06 - 25 561 463
+

Duurzame Biologische Catering & BBQ

Biologische Catering

 

Exclusieve biologische catering en Big Green Egg BBQ

Onze producten zijn (dag)vers, van uitstekende kwaliteit en waar mogelijk maken wij gebruik van bekende telers en leveranciers.

De vis bijvoorbeeld komt van de afslag van Stellendam, waardoor de versheid absoluut gegarandeerd is. Wij hebben contact met telers in Zuid Holland, met name in Voorne-Putten voor de gezonde vitamines in groente en fruit. Ook voor ons aanbod in vlees, wild en gevogelte zijn wij doorlopend op zoek naar de ultieme versheid in combinatie met kwaliteit.

Zodoende is ook ons aanbod voortdurend in beweging en hebben wij van tijd tot tijd een geheel nieuw assortiment uiteenlopend van ambachtelijk geslacht tot biodynamisch gefokt.

Buiten dit gevarieerde aanbod zijn ook wij natuurlijk seizoensafhankelijk en passen wij de suggestie in productkeuze aan de tijd van het jaar aan. Natuurlijk is het mogelijk de keus van gerechten af te stemmen op uw gekozen thema of event. Wij kunnen in principe met alle dieetwensen uit de voeten, ook bijvoorbeeld waar het gaat om allergenen.

Offertes worden door MC op maat samengesteld en ingevuld naar uw wens. Uiteraard wordt er voor zowel voor-, hoofd-, als nagerecht gebruikgemaakt van de unieke Green Egg barbecues.

Biologische-catering-vis
Biologische-catering-groente

Master Catering & BBQ

Exclusieve Catering en BBQ met uitsluitend topkwaliteit biologische producten, gecombineerd met uitmuntende service
Voor al uw feesten, partijen en evenementen

Vrijblijvend informatie aanvragen