06 - 25 561 463
+

Over ons

Master Catering en Barbeque

Marcel van Zwam, eigenaar en chefkok van MC, is een vakman met reeds meer dan 25 jaar ervaring in de betere restaurants en hotels in binnen en buitenland.

Zo heeft Marcel  aan de kachel gestaan van diverse gerenommeerde  restaurants alwaar hij de liefde voor verse ingredienten en pure smaken heeft ontwikkeld.

Tevens is Marcel oprichter en boegbeeld van barbecue team “The Burning Stones” waarmee hij op internationaal niveau meedraait met zijn “Green Egg BBQ experience” en in internationale wedstrijden veelal binnen de hoogste regionen eindigt.

MC – Master Catering en Barbecue. Biologische, puur, vers… en verrassend!

 

Professionele tools

Thermomix
U kunt bij Mastercatering en Barbecue ook terecht voor bereidingen met de Thermomix. In combinatie met de BGE is dit een match made in heaven. De Thermomix is een multifunctioneel apparaat met een 2,2 l. roestvrijstalen mengschaal en ingebouwde receptensleutel. Via het digitaal display zijn programma’s en standen in te stellen en af te lezen.

Het apparaat zorgt voor een gezonde maaltijd, doordat kleur, voedingsstoffen en aroma’s van alle producten behouden blijven tijdens het bereidingsproces. Wij geven tekst en uitleg over het besparen van geld doordat u met verse grondstoffen zelf gerechten kunt bereiden als brood, smoothies en pizza’s.

Wij gebruiken de Thermomix om de voorbereiding van onze gerechten te versnellen en te optimaliseren. Voor meer informatie over het gebruik van of bijvoorbeeld een demonstratie van de Thermomix kunt u vrijblijvend contact opnemen met Mastercatering en Barbecue.

Master Catering & BBQ

Exclusieve Catering en BBQ met uitsluitend topkwaliteit biologische producten, gecombineerd met uitmuntende service
Voor al uw feesten, partijen en evenementen

Vrijblijvend informatie aanvragen