06 - 25 561 463
+

BBQ Workshop Big Green Egg

Big Green Egg Workshop

Workshop: Leren omgaan met de Big Green Egg

U kunt MC Catering en BBQ ook inhuren voor een Big Green Egg workshop op locatie. Dit kan op onze outdoor locatie in Steenbergen, of bij u op het bedrijfsterrein of omgeving. Afhankelijk van het aantal deelnemers passen wij de inhoud van de workshop aan.

In de eerste plaats wordt aandacht besteed aan het onderhoud van de Big Green Egg. Het aansteken en regelen van de temperatuur in de keramieken behuizing komt aan bod. Dan de verschillende technieken, zoals warm en koud roken, grillen en bakken.

Tijdens de Big Green Egg workshop geven wij het goede voorbeeld, wat doet volgen. Na iedere instructie krijgt u de gelegenheid zelf te proberen iets te bereiden en dit natuurlijk na de beproeving ook te proeven. Zo leert u in een betrekkelijk ontspannen setting een compleet menu op tafel te zetten, van voorgerecht tot dessert. In principe hoeft niemand zich buitengesloten te voelen, want ook met allergieën voor bepaalde voeding(stoffen) kunt u prima eten van de Big Green Egg.

Doe actief mee en ervaar middels deze workshop de kracht van de Big Green Egg. (vanaf tien personen, € 75,- voor de basisworkshop, € 85,- voor de Masterclass)

Individueel aanmelden voor workshop Big Green Egg Geen groep, maar toch een BiG Green Egg Workshop volgen? Dat kan uiteraard ook.

Meer informatie en agenda’s workshops:

workshop-big-green-egg-nov-2
workshop-big-green-egg-nov
workshop-big-green-egg-nov-3

Master Catering & BBQ

Exclusieve Catering en BBQ met uitsluitend topkwaliteit biologische producten, gecombineerd met uitmuntende service Voor al uw feesten, partijen en evenementen

Vrijblijvend informatie aanvragen