06 - 25 561 463
+

BBQ Catering

BBQ catering – geheel verzorgd

Master Catering & BBQ is voor u de ideale partner voor een diner of BBQ catering aan huis. Met hun unieke green egg barbecues weet MC van uw gelegenheid een waar smaakfestijn te maken.

U kunt bij MC terecht voor verschillende BBQ catering opties of workshops. Ook kunt u een Big Green Egg huren.

 

Big Green Egg BBQ catering

 

Winter BBQ

Wilt u een keer wat anders dan gourmetten of steengrillen tijdens de kerstdagen? Ga voor een winter BBQ van Master Catering & BBQ. Wij verzorgen dan een uitgebreide winter BBQ catering die garant staat voor genieten. Of wilt u liever zelf de handen uit de mouwen steken dan kunt bij ons ook terecht voor een winter BBQ workshop.

 

Biologische Catering

Bent u graag bewust bezig als het gaat om voedsel en waar het product vandaan komt? Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide biologische BBQ catering.

 

Verzorgde BBQ met kok aan huis

Met een volledig verzorgde BBQ met kok aan huis beleeft u een unieke bbq-ervaring. Bekijk onze mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Een kok inhuren

Ook kunt u bij Master Catering & BBQ terecht wanneer u opzoek bent naar een tijdelijke (interim) chef-kok of demonstratie kok. U kunt bij ons de juiste kok inhuren voor uw bedrijf of project.

 

Teambuilding BBQ

Werken aan uw teambuilding en tegelijk genieten van heerlijke BBQ gerechten? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Bekijk onze unieke teambuilding BBQ voor de mogelijkheden.

 

BBQ catering ingrediënten

De ingrediënten wij gebruiken voor een BBQ catering komen van de beste leveranciers die met aandacht en passie hun producten aan de man brengen. Vis word dagvers uitgezocht, groenten en fruit worden van regionale telers betrokken en het vlees en wild is afkomstig van een van de meest gerenommeerde slagersbedrijven uit Ridderkerk.

Master Catering en BBQ speelt dus in op de seizoenen en de nieuwste trends en creëert voor elk catering evenement een uniek en passend concept. Uiteraard wordt er voor zowel de voor, hoofd als nagerechten gebruik gemaakt van de unieke Green Egg barbeques.

 

Big Green Egg BBQ catering

Master Catering & BBQ

Exclusieve Catering en BBQ met uitlsuitend topkwaliteit biologische producten, gecombineerd met uitmuntende service
Voor al uw feesten, partijen en evenementen

Vrijblijvend informatie aanvragen