In 1980 begon het culinaire avontuur voor Marcel, een bevlogen chef met een onstilbare passie voor pure smaken en hoogwaardige ingrediënten. Zijn talent leidde hem door de keukens van diverse hotels, waar hij de kunst van het creëren van smaakvolle meesterwerken perfectioneerde. In 2014 besloot Marcel het roer om te gooien, geïnspireerd door zijn vakmanschap en de wens om zijn culinaire visie naar een breder publiek te brengen.

En daarmee ontstond Master Catering & BBQ. Met zijn ervaring, kennis en grenzeloze enthousiasme legt hij uit hoe je barbecueën naar een hoger niveau brengt. Master Catering & BBQ belichaamt Marcels streven naar heerlijke gerechten en passie voor de Big Green Egg.

Met een schat aan culinaire kennis deelt Marcel graag alle tips en tricks over barbecueën op de Big Green Egg met zijn cursisten. Daarnaast ben je bij Marcel ook aan het juiste adres om jouw buitenkeuken samen te stellen en van de perfecte accessoires te voorzien, advies over een Green Egg barbecue te vragen, of inspiratie op te doen voor heerlijke nieuwe gerechten voor op de Green Egg.